Upgrade

Vinde-ți imobilul vechi și cumpără-ți o proprietate nouă, modernă potrivită nevoilor tale actuale.

Sau fă un upgrade de suprafață, zonă sau orice caracteristici consideri potrivite.

Înlătură toate incertitudinile și necunoscutele legate de trecerea de la un imobil la altul alături de consultanții noștrii.

Ne ocupăm de tot procesul de tranziție de la o proprietate la alta, de la A la Z, fără bătai de cap pentru tine.

 

1. Analiză cerințe și nevoi

Aflăm care sunt nevoile și dorințele tale astfel încât să putem creiona cel mai bun plan de trecere de la imobilul tău vechi la cel nou fără necunoscute și fără surprize neplăcute.

2. Aflare valoare de piață proprietate veche

Dorim să aflăm care este prețul corect de vânzare al imobilului vechi si astfel analizăm proprietatea și întocmim o Analiză Comparativă de Piață

3. Identificare oportunități de achiziție

Cercetăm piața în funcție de criteriile identificate prin analiza inițială a nevoilor și întocmim o listă scurtă de imobile potențiale

4. Identificare surse de finanțare

Identificăm diferențele de sume necesare pentru achiziția noului imobil, aflăm costurile necesare pentru tot procesul și găsim eventuale surse de finanțare.

5. Găsirea imobilului dorit

Vizităm proprietățile din lista de imobile propusă sau extinsă, identificăm proprietatea dorită și derulam toate formalitățile pentru achiziția acesteia. Suntem lângă tine la tot pasul.

6. Implementare plan de tranziție

Pe tot parcursul procesului de tranziție de la un imobil la altul suntem alături de tine de la vânzarea imobilului vechi până la mutarea în imobilul nou. Coordonăm toate etapele și ne asigurăm că totul merge conform planului.

Programeaza o consultare cu noi și află cum putem să te ajutăm să faci un UPGRADE

REZIDENȚIAL BRASOV
Brasov, Nicolae Titulescu 31