Servicii dezvoltatori imobiliari

Atunci când vrei să investești în dezvoltarea unui proiect imobiliar angajează o echipă de profesioniști care să se ocupe de promovarea și vânzarea proiectului tău.

Externalizează toată munca de analiză de piață, marketing, promovare și vânzări către noi și plătești la succes, doar atunci când încasezi!

De la o proiectare eficientă, folosirea de materiale de calitate, la manoperă calificată, capitolul de marketing și vânzari constituie o etapa esențială din dezvoltarea unui proiect imobiliar, care poate duce la reușita sau insuccesul unui ansamblu rezidențial.

De la A la Z ne ocupăm de tot procesul de vânzare fără nici o bataie de cap din partea ta.

 

ANALIZĂ CERINȚE ȘI NEVOI

Care este viziunea dezvoltatorului, ce se dorește a se dezvolta, care sunt mijloacele și nevoile prin care se atinge la obiectivul final.

ANALIZĂ DE PIAȚĂ

Analizăm care este stadiul curent al pieței specifice, care sunt tendințele viitoare, ce se cere pe piață, cine este cumpărătorul căruia ne adresăm

PLANIFICARE ȘI PRICING

Cum răspundem la nevoile cumpăratorilor țintă, ce nevoi specifice au aceștia, ce caracteristici caută și care este cea mai bună strategie de preț.

BRAND ȘI IDENTITATE VIZUALĂ

Definire concept, brand și identitatea vizuală a proiectului. Realizare logo, materiale promoționale, website de prezentare

MARKETING ȘI PROMOVARE

Identificare piață țintă, definire profil clienți, promovare online, campanii PPC, foto/video profesioniste, bannere, târguri imobiliare

VÂNZĂRI

Consultanți de vânzări dedicați, prezentare proiect, follow-up, negocieri, semnare contracte/urmărire plăți

Intră în contact cu noi și programează o consultare de 30 min pentru a afla cum putem contribui la succesul proiectului tău.

ALEXANDRU VACARU

+ 4 0723.072.812