Administrare proprietati

Alege Confortul Gestionării Bunurilor Imobiliare Fără Efort!

Ai ajuns în locul potrivit pentru a-ți gestiona proprietățile cu ușurință și eficiență. Îți prezentăm serviciul nostru de Property Management, creat special pentru a te elibera de grija administrării proprietăților tale.

Alegâd echipa noastră vei avea parte de acele avantaje care îți vor aduce liniștea deplină și timpul necesar pentru ceea ce este important pentru tine, în timp ce noi ne ocupăm de toate detaliile proprietățiilor tale.

Nu lăsa un bun atât de important ca un imobil la voia întâmplării!

Echipa noastră de specialiști te așteaptă pentru a vă oferi mai multe informații și a personaliza o soluție de Property Management adaptată nevoilor tale. Alege să lucrezi cu noi pentru un plus de performanță, transparență și profesionalism, alegeți serviciul nostru de Property Management!

Maximizarea Randamentului

Ne ocupăm de închirierea proprietății de la A la Z, monitorizăm continuu piața închirierilor și propunem nivelul optim al chiriei penrtu o maximizare a randamentului

Selecție chiriași

Selectam chirașii potriviți pentru proprietatea ta, întocmim un profil chiriașilor și un chestionar de calificare. Ne asigurăm că aceștia sunt bine informați și pregătiți pentru responsabilitățile ce reies dintr-un contract de închiriere

Relaționarea cu chiriașii

Ținem legătura cu chiriașii pe toata perioada contractului, fără să fie necesară vreo intervenție din partea ta. Te reprezentăm total în relația cu chiriașii și comunicăm constant si profesionist cu aceștia 

Gestionare Financiară

Urmărim încasarea chiriei conform planului agreeat și monitorizăm continuu situația plăților pentru consumul de utilități, asociația de proprietari sau orice alte eventuale cheltuieli.

Mentenanță proprietate

Printr-un plan stabilit de comun acord de întreținere și renovare ne asigurăm că proprietatea rămâne mereu în cea mai bună formă. Reparațiile și renovările vor fi gestionate prompt și eficient cu ajutorul echipei noastre.

Monitorizare proprietate 24/7

Prin monitorizarea constantă, ne asigurăm că orice problemă sau deficiență va fi identificată și soluționată înainte de a genera neplăceri sau costuri suplimentare.

Raportare periodică

Fii mereu la curent cu toate informațiile legate de contractele de închiriere sau diferitele proiecte de renovare/amenajare desfășurate la proprietatea ta 

Conformitate Legală

Ne ocupăm de toate formalitățile legale necesare pentru încheierea unui contract de închiriere cu chiriașii. Oferim asistență pentru înregistrarea contractelor la organele fiscale și declararea veniturilor aferente. 

Reprezentare în relația cu terți

Gestionăm relația cu terții pentru diversele proiecte necesare menținerii sau îmbuntățirii proprietății tale, comunicăm constant cu aceștia și facem recomandări acolo unde este cazul.

Programează o discuție cu specialiștii noștri pentru a afla te putem ajuta.

Zaimo Property Management
Brasov, Nicolae Titulescu 31